Meny

7 månader som vd på nya jobbet och rätt fokus I Invici, rekrytering och interim

7 månader som VD på nya jobbet och rätt fokus?

| Av: Klas Bonde | Kategori: Nyheter | Taggar:

Det är snart 7 månader sedan jag torsdag 19 oktober öppnade dörren på Kungsgatan 44 och startade min resa med Invici. En ynnest att få kliva ombord på detta välmående bolag som utöver en tuff pandemiperiod, under tio år haft en stabil tillväxt, och de senaste sex med högsta kreditvärdighet (AAA).

Människan i fokus

Det första jag slås av är den senioritet och kompetens som finns innanför Invicis väggar. Det här gänget har erfarenhet från olika ekonomifunktioner och sedan verkat inom rekrytering och interim i flera år. Antal år spelar mindre roll, det som gör skillnad är förmågan att använda sin kompetens och erfarenhet. Dessutom i team där ”tillsammans” är djupt rotat i kultur och arbetssätt.

Slås även av det otroliga fokus som är på människan, oavsett om det är en kund, kandidat eller konsult. Alltid med 100% respekt och ödmjukhet. Inte helt förvånad att det här bolaget har vunnit ”Candidate Experience Awards” och att en av rekryteringskonsulterna nu i höstas var nominerad till ”Årets Rekryterare”.

Skapa mer värde

Med vår hållbara grund så har vi nu påbörjat ett antal utvecklingsområden som ska ge dig, och alla våra kontakter, en ännu bättre upplevelse av oss. Vi automatiserar bort administration i syfte att få utrymme till det som skapar värde. Vi vill lägga mer tid på värdeskapande dialoger, vi vill vara mer tillgängliga, vi vill vara ännu snabbare utan att tumma på kvalitet, och vi vill växla upp vårt breda kandidat- och konsultnätverk.

Spaningar och fokus

Vår spaning och anpassning är inte bara internt. Vi följer såklart även resan som alla Sveriges ekonomifunktioner just nu gör. Digitalisering som länge haft stor påverkan fortsätter att utveckla och utmana oss som individer och grupp, arbetssätt, processer och roller. Och mycket annat!

Det vi spanar extra på just nu är:

  • Utvecklingen av CFO-rollen och vilka krav och kompetenser som krävs nu och framåt
  • AI:s påverkan på ekonomifunktionen, roller och kompetenser samt ledarskapet
  • Kraven på hållbarshetsrapportering

Rätt fokus?

Jag vill att vi spanar på rätt områden och hanterar rätt frågeställningar, att vi adresserar det som skapar värde för dig. Önskar därför att du klickar in på länken nedan och rangordnar de områden du tycker är viktigast att vi som rekryterings- och interimspartner är pålästa kring.

Klicka här för att göra din prioritering.

Föredrar du ett resonemang så hörs jag gärna. Kanske en lunch kan locka? Hör av dig så tar vi det därifrån och framåt.

Jag önskar dig en bra fortsättning på veckan! Och ser fram emot din prioritering eller kontakt.

Klas Bonde, VD

Tips! Boka ett möte eller lunch, klicka här.

E-post: klas.bonde@invici.se
Tel: 070-462 19 04

 

Meny