Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny

Invici är specialister på rekrytering av kvalificerade ekonomer. Vårt nätverk av ekonomichefer, CFO, controllers, redovisningsekonomer och andra kvalificerade ekonomer gör oss till en stark samarbetspartner för dig när du behöver rekrytera.

Vår egen bakgrund som ekonomer gör att vi förstår våra kunders verksamhet och kan ställa rätt krav på kandidaterna som medverkar i våra rekryteringar – allt för att våra kunder ska få rätt medarbetare som bidrar till affären.

Vårt stora nätverk, vår erfarenhet och vår fokusering på ekonomiområdet skapar de bästa förutsättningarna för att hitta just den kvalificerade ekonom du behöver.

Invicis rekryterare har haft ledande roller inom ekonomi, redovisning, controlling och personalledning. Detta i kombination med flera års erfarenhet inom konsult- och rekryteringsbranschen innebär att vi förstår våra kunders behov och utmaningar. Vi är bekväma i de situationer och utmaningar som våra kunder ställs inför.

Kvalitetssäkrad rekryteringsprocess

Vår rekryteringsprocess är kvalitetssäkrad. Redan från steget då vi tar en kravprofil till slutförd rekrytering, kvalitetssäkrar vi processens olika delmoment, bland annat via avstämningsmöten med våra kunder. Vi genomför bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater via ToFindOut. I samband med slutfört uppdrag genomför vi alltid en utvärdering av vårt arbete tillsammans med vår uppdragsgivare.

Kontakta oss om du behöver rekrytera kvalificerade ekonomer, vi kan snabbt och professionellt lösa ditt behov.

Kontakt

Meny