Meny

Rekryteringskonsult eller konsultchef till Invici i Stockholm

KOM OCH BLI EN AV OSS – VI SÖKER DIG SOM VILL JOBBA SOM REKRYTERINGSKONSULT ELLER KONSULTCHEF PÅ INVICI I STOCKHOLM

| Kategori: Konsult, Rekrytering, Karriär | Taggar:

Om du, precis som vi, tycker att det är roligt att hjälpa människor att hitta rätt jobb och utmaningar då är vi rätt arbetsplats för dig. Efter en svårprognostiserad tid upplever vi nu en häftig tillväxt och är 100% redo att växla upp. Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss på Invici i Stockholm och i rollen som rekryteringskonsult eller konsultchef.

ATT JOBBA SOM REKRYTERINGSKONSULT ELLER KONSULTCHF PÅ INVICI – HUR ÄR DET?

Vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet och att hjälpas åt. Vi är seriösa och professionella i möten med kunder, kandidater och konsulter – det är bland annat därför vi blivit framgångsrika och har många återkommande kunder.

Dessutom är det viktigt med balans i livet, vi vill hinna utöva våra intressen och vara med våra familjer, och det finns det utrymme för på Invici.

Vi skrattar gott tillsammans, åt både oss själva och varandra. Vi firar framgångar tillsammans samt stöttar och hanterar motgångar med gemensam kraft och kompetens.

Här är vi stolta över vår erfarenhet och kompetens och är nyfikna, engagerade och utvecklingsfokuserade. Vi arbetar långsiktigt och hållbart i både affärer och relationer, det är en ära att få möjlighet att följa våra kontakter över tid och i olika roller.

VAD GÖR DU IDAG och VART ÄR DU PÅ VÄG?

Jobbar du som konsultchef eller rekryteringskonsult och är nyfiken på att byta miljö? Har du en bakgrund som ekonom kanske? Vi tror att du är ganska senior och erfaren men vi är öppna för att tänka om.

Vill du jobba hållbart och långsiktigt med personliga relationer? Tycker du om att ta ett helhetsansvar över hela processen? Vill du vara i det mindre företaget där ”vi och de” inte existerar, där alla hjälps åt att lösa det som behövs – både det stora och lilla?

Som vanligt blir vi nyfikna – vad gör du idag och vart är du på väg?

VILKA ÄR INVICI?

Invici grundades för tio år sedan utifrån det egna behovet av en rekryterings- och interimspartner som faktiskt förstår min verksamhet och ekonomifunktion – att få möta en person som har suttit i samma sits och dessutom adderat på kompetens inom rekrytering och interim.

Klicka här för att läsa mer om Invici.

Vi har verksamhet i Stockholm och Skåne. Kontoret i Stockholm är i fräscha lokaler centralt på Kungsgatan 44. I Skåne har vi co-workingspace på World Trade Center i Malmö, Helsingborg och Lund.

BLIR DU OCKSÅ NYFIKEN?

Om du tror att du skulle trivas hos oss eller bara blir nyfiken och vill veta mer – hör av dig till mig, Anders Fritz.

Och vem är jag? Jag är VD för Invici och har varit med sedan starten. Jag brinner för det personliga mötet och ser såklart fram emot att träffa dig!

Du når mig på mejl anders.fritz@invici.se eller telefon 0768-72 10 24. Även Linkedin går fint och då finner du min profil här.

Jag ser fram emot din kontakt!

Meny