Meny

Patrik Lilja rekryterar konsultchef och rekryteringskonsult till Invici Malmö

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?

| Kategori: Nyheter, Rekrytering, Karriär | Taggar: , , , ,

Invici växer och söker vi ny kollega. Är du vår nya kollega som rekryteringskonsult och konsultchef i Malmö?

För att trivas hos oss är det viktigt att uppskatta en föränderlig miljö och att ibland behöva anpassa arbetssätt efter de nya förutsättningar som skapas av vår tillväxt, säger Patrik Lilja som är regionansvarig Syd.

Det är viktigt att du tycker om att jobba i team, att laget är viktigare än jaget. Vi jobbar hela tiden nära varandra och hjälps åt för att göra den perfekta matchningen. Och vi firar våra framgångar tillsammans och viljan att vara med att bidra är viktig. Högt i tak och kul på jobbet är två slitna uttryck och de stämmer otroligt bra på oss.

Klicka här för att läsa mer om rollen.

Som rekryteringskonsult och konsultchef på Invici jobbar du med alla steg i processen. Från kundkontakt till att leta kandidater, genomföra intervjuer och ta referenser. Du har det affärsmässiga ansvaret och en återkommande kontakt med beställaren.

Kort om Invici

Invici är ett konsult- och rekryteringsföretag med stor entreprenörsanda. Vi jobbar med kvalificerade ekonomitjänster och har själva en bakgrund inom ekonomi. Vi har funnits i sex år med en tydlig tillväxtkurva och en omsättningsökning som överträffar marknaden flerfaldigt. Vi drivs av att vara det bolag som kunder vänder sig till när de vill prata med någon som förstår deras behov. Vi drivs också av att vara den rekryteringspartner som kvalificerade ekonomer söker sig till när de vill hitta de mest intressanta tjänsterna.

 

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Meny