Meny

Invici bjuder in till SEB Nordic Outlook

SEB NORDIC OUTLOOK – VÄLKOMMEN TILL WEBBINARIUM

| Kategori: Nyheter, Ledarskap | Taggar:

Nordic Outlook är SEB:s stora makroekonomiska prognos. Varje kvartal delar bankens experter sin syn på den ekonomiska utvecklingen i världen, Europa och Norden.

Den 16 mars har vi bjudit in Daniel Bergvall, makroekonom och strateg på SEB, för att guida oss genom viktiga nyckeltal samt analyser av trender och politiska beslut som påverkar världsekonomin.

BAKSLAG OCH FRAMSTEG

Världsekonomin ser ut att vara på väg att resa sig efter ett dramatiskt 2020 med hjälp av vaccin och stödpolitik. Frågetecken kring bestående beteendeförändringar adderar osäkerhet till tillväxtbild och finansmarknader.

När blir allt normalt igen – hur ska betydande både positiva och negativa krafter vägas mot varandra? Har ett nytt globalt politiskt landskap vuxit fram och kommer Sverige ur krisen starkare eller svagare? Hur går börser, räntor och kronan under 2021 och 2022 i efterdyningarna av covid-19?

DET PRAKTISKA

Detta är ett webbinarium och vi använder oss av plattformen Microsoft Teams. Sändningen är den 16 mars med start kl 8.30. Vi beräknar vara klara till kl 9.15.

Anmäl dig genom att mejla till malin.mullersdorf@invici.se. Vi har begränsat antal platser och tillämpar metoden ”först till kvarn”.

Hoppas att du tycker att detta är intressant samt inspirerande och har möjlighet att delta.

SER FRAM EMOT ATT SES!

 

 

 

Meny