Meny

Monika Winther - ny på Invici i Malmö och Helsingborg

”Spindeln i nätet” i Skåne är på plats – välkommen Monika!

| Av: Malin Müllersdorf | Kategori: Nyheter | Taggar: ,

För dryga månaden sedan välkomnade vi Monika Winther till Invici och teamet i Skåne. En resurs vi har letat efter ett tag och när Monika hamnade i siktet så blev beslutet enkelt och solklart.

Monika, du är varmt välkommen till Invici!

Wow! Så himla kul att jobba här. Känns lite som om att jag har hittat hem. Här är det en härlig ”vi” känsla, precis som namnet InVIci bär med sig.

Du har nämnt att du är ”spindeln i nätet” i Skåne, berätta mer om din roll.

Min roll som Business Support & kandidatansvarig är en central och viktig roll i vår kandidat och konsultverksamhet. Att vara den som söker fram lämpliga kandidater i vårt kontaktnät eller via search och ta första mötet och hålla i intervjuer. Behjälplig vid annonsering, samt allt kring vår affär generellt här nere i syd. Allt för att underlätta mitt och mina kollegor vardagligt arbete. Alltså lite som spindeln i nätet.

Vad har du med dig från tidigare jobb och erfarenheter?

Jag har tidigare jobbat med kundsupport och sälj vilket är två erfarenheter som kommer väl till användning här på Invici. Jag är social, utåtriktad och tycker om relationer, även detta till en fördel på nya jobbet.

Vad ser du fram emot nu mot slutet av året?

Utöver att få koll på Invici och min roll (som är helt ny för både mig och Invici) så ser jag fram emot alla nya möten med alla fantastiska ekonomer som söker sig till oss och som jag själv söker upp. Och såklart även både tidigare och nya kunder.

Sist ut, har du något otippat kring dig som du vill dela?

Jag har bestämt mig för att leva ett långt och lyckligt liv, lite som den japanska livskonsten IKIGAI. Ett exempel är att tacka ja till upplevelser som får mitt hjärta att ta ett extra skutt. Något som den senaste tiden lett mig in på roliga och oväntade äventyr, bland annat mitt nya jobb här på Invici.

Varmt välkommen Monika, vi ser verkligen fram emot att ha dig med oss på resan!

Meny