Meny

Invicis julgåva

TACK FÖR ENGAGEMANG I JULGÅVAN!

| Kategori: Nyheter | Taggar:

I mörkaste december, strax efter Lucia, skickade vi ut en julhälsning till de kunder, kandidater och konsulter vi har vårt nätverk. Precis som tidigare år ger vi ingen fysisk julklapp utan väljer istället att bidra till välgörande ändamål.

Vi har valt tre olika välgörenhetsorganisationer som verkar i tre olika riktningar och som vi bidrar till under 2020. Dessa är:

 • Barncancerfonden
 • Säkra Varje Unge
 • The Perfect World Foundation

I julhälsningen fick alla möjlighet att välja vilken organisation man ville stötta. Så fantastiskt att se engagemanget, inom loppet av några timmar hade väldigt många redan gjort sitt val. Och när vi summerar så är fördelningen:

 • Barncancerfonden 63%
  Det är alldeles för många barn som drabbas av cancer i olika former. Barncancerfonden gör ett viktigt arbete i att både bekämpa cancer och samtidigt se till att drabbade barn och deras föräldrar får den vård och stöd de behöver. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige.
 • Säkra varje unge 25%
  De senaste åren har sexuella övergrepp på barn ökat och de flesta kommer aldrig till kännedom. De barn som utsätts för sexuella övergrepp i ung ålder lider stor risk för att sedan utveckla psykisk ohälsa i vuxen ålder. Stiftelsen FTS Säkra Varje Unge är en icke vinstdrivande organisation med syftet att förhindra sexuella övergrepp på barn och gromning genom förebyggande arbete och gratis utbildningar för alla vuxna, barn och ungdomar i hela Sverige. Stiftelsen är politiskt och religiöst obunden och utgår från FN:s konvention om barnets rättigheter, Barnkonventionen.
 • The Perfect World Foundation 12%
  The Perfect World Foundation har sina rötter i Sverige men med globalt ändamål. Uppdraget är att rädda delar av vårt paradis för kommande generationer. Det handlar inte om att man behöver vara perfekt, det handlar om att sprida medvetenhet om situationen för vår världs djur och natur, uppmuntra människor att ta steg i rätt riktning.
  Organisationen står bakom projekt som The Blue Bucket, Climate Mission, Green Mission, Blue Mission och Save the Queen (som handlar om insekter och bin).

Känns fantastiskt att inleda 2020 med att bidra till att dessa tre organisationer kan hjälpa fler utsatta människor samt vår planet.

Meny