Meny

Välj din pusselbit i rekryteringsprocessen

VÄLJ DIN PUSSELBIT I REKRYTERINGSPROCESEN

| Kategori: Rekryteringstips, Nyheter, Rekrytering | Taggar:

Att navigera och planera är just nu för de allra flesta oerhört utmanande. Det man baserade sina analyser och beslut på ena veckan kan vända lika snabbt som vädret kan skifta på fjället.

Vi på Invici har diskuterat hur vi kan bidra på arbetsmarknaden med vår kompetens. Och hur vi kan anpassa vårt erbjudande efter situationen på marknaden och hos våra kunder. Vi insåg snabbt att varje kunds situation är helt unik och att vi troligen kan bidra på helt olika sätt i de olika situationerna.

Budskapet till dig är därför, vänd dig till någon av våra seniora rekryteringskonsulter och använd oss som rådgivare och bollplank. I vissa fall kommer våra samarbeten stanna i det här skedet och du sköter resten av processen själv.

I andra fall kanske du behöver hjälp i vissa moment såsom en extra intervju med en kandidat eller personlighetstest, begåvningstest, referenstagning, bakgrundskontroll osv. Vi hittar vägen fram tillsammans utefter dina förutsättningar och behov.

Vi kommer vara ytterst flexibla och anpassa oss, vilket vi i och för sig fått höra att vi alltid gjort även tidigare.

Rekrytering inom ekonomifunktionen är något vi har arbetat med på heltid under flera år. Ofta är uppdraget en komplett rekryteringsprocess men det kan även vara search eller att göra en kompetenskartläggning. Vanligt är också att vi blir anlitade vid en internrekrytering för att göra en second opinion.

Sammantaget tänker vi att det här finns en hel del kompetens och kreativa tankar som vi gärna delar med oss av, det känns viktigt för oss att bidra med det vi kan.

Ta kontakt så tar vi det därifrån!

Kontakt

Meny