Meny

Fredrik Helander - Invici - digital marknadsföring

Nu levlar Invici 🚀 välkommen Fredrik!

| Av: Malin Müllersdorf | Kategori: Nyheter | Taggar:

Mer förstärkning har nu anslutit till Invici och kontoret i Stockholm. Denna gång välkomnar vi Fredrik Helander i rollen som marknadsförare med digitalt fokus. I det här fallet gick det galet fort från beslut till start, vi skakade hand med Fredrik på torsdagen och på tisdagen, veckan efter, fick vi äran att påbörja vårt arbete och resa tillsammans.

Nu när det är dags att runda av din tredje vecka på Invici så undrar vi vad du har för första intryck, både de du hade förväntat dig och de mer oväntade?

Jag hade en del förväntningar kring arbetsuppgifterna som har besannats och det känns verkligen både stimulerande och kul. Här finns seniora och otroligt kompetenta personer som verkligen kan sitt jobb inom rekrytering och interim. Jag hade innan jag började fått en fin bild av Invici och alla som jobbar här och den har stämt fint med verkligheten.

Det oväntade är egentligen inte så oväntat men jag är otroligt tacksam att alla har varit så inbjudande och inkluderande. Inte självklart att man som ny i företaget blir inbjuden till intervjuer och kundmöten men så är det här och det har för mig varit väldigt givande. Jag är positivt överraskad över den generositeten.

Vad fick dig att fastna för Invici?

Jag fastnade för kombinationen av det mindre företaget och rollen som är en kombination av hands on och strategi. Dessutom tycker jag det är en spännande bransch som är under utveckling. Lockades även av att det är så mycket kompetens i människorna, det gillar jag.

Vilken är din roll i Invici-kugghjulet?

Mitt uppdrag är att fokusera på det digitala och förstärka samt komplettera väl fungerande flöden. Jag ser mig själv som en form av support till alla som jobbar med kärnverksamheten så att de kan fortsätta gör sitt jobb men på ett annat sätt.

Vad ser du fram emot att åstadkomma den närmsta tiden?

Att vi fortsätter att bygga på den mycket välbyggde grunden. Och på sikt ser jag fram emot att se resultatet!

Vad tar du med dig från tidigare jobb och erfarenheter som du tänker att du har nytta av här på Invici?

Massor! Har en bakgrund som egenföretagare i konsultbranschen och är van att bygga saker från grunden. I det jobbet satte jag även upp vår rekryteringsprocess. I min roll som konsult har jag stor erfarenhet att ringa in prioriteringar, ta mig an caset och arbeta självgående. Jag har gjort flera intressanta digitala resor likt den jag nu sätter händerna i på Invici.

Du är inte bara ”Invician”, du gör också något helt annat. Berätta!

På fritiden så lägger jag en stor del av tiden på att träna och tävla i långlopp på längdskidor. Har en ambition att prestera så bra som möjligt på Vasaloppet varje år och är för närvarande typ elitmotionär.

Jag söker mig till snön för att kunna träna effektivt. Så efter min första onboarding-period på Invici-kontoret i Stockholm så åkte jag norröver och finns nu i stugan där jag blickar ut över Marsfjäll som är Sveriges femte högsta topp.

Fantastiskt fint att Invici är så moderna och flexibla i upplägget så att jag kan göra min satsning såsom jag vill.

Finns det något otippat eller oväntat kring dig som du vill dela med oss?

Har varit mer eller mindre flytande i kinesiska, det brukar många tycka är kul och överraskande.

Till sist!

Jag är imponerad av kompetensen som finns i bolaget, av alla som jobbar där och den långa erfarenhet som finns. Blir ödmjuk! Känns kul att få vara i det här gänget där alla är riktigt duktiga på de man gör. Det ger mig den bästa förutsättningen att göra mitt jobb på ett riktigt bra sätt.

Varmt välkommen Fredrik, vi ser fram emot att levla tillsammans med dig!

Meny