Meny

FREDAG 2 Juni, KLOCKAN 8.30-9.30

KUNSKAPEN OM RYMDEN ÄR NU TILLGÄNGLIG FÖR ALLA

I hundra år har allt som har med rymden att göra varit som ren, ja – ”raketforskning”. Men den tiden är förbi och den rika kunskapen rymden ger oss är nu äntligen tillgänglig för oss alla. Och det kan du tjäna en massa på! Företag och organisationer har mycket att lära från de metoder som används för att genomföra utmanande rymdforskning. Här finns något för alla: ledning, marknad, personal, sälj, teknik, ekonomi, och mycket mer.

LÄR DIG HUR RYMDENS MÖJLIGHETER KAN GE PRAKTISK NYTTA PÅ JORDEN

Men du behöver någon som förklarar och som också förstår de utmaningar som företag och organisationer på jorden står inför. Mattias Hansson översätter rymdens möjligheter till praktisk nytta för alla på jorden. Han har tillsammans med astronauten Christer Fuglesang och rymddesignern Cecilia Hertz startat företaget I.S.A.A.C – International Space Asset Acceleration Company, som hjälper företag och organisationer att hitta kunskap ämnad för rymden för att driva förändring på jorden. Genom att matcha befintlig avancerad rymdforskning med angelägna och aktuella behov hos företag och organisationer skapas nya affärsmöjligheter.

TRE BRA SKÄL TILL VARFÖR DU BEHÖVER BRY DIG OM RYMDEN

Det som händer inom rymd-nära utveckling just nu är närmast att likna vid vad som hände när internet bröt igenom från något-för-de-få till något-för-alla under 1990-talet. Precis som då är det *just nu* relevant för alla organisationer och ledare att hålla sig uppdaterade och sätta sig in i hur utvecklingen kommer att påverka just den egna verksamheten, och vad det finns att tjäna på det! Låt Mattias guida dig med van hand.

UR INNEHÅLLET:

  • Så var det: FÖRR var rymden bara för de som höll på med rymden.
  • Så är det: NU är rymden för alla oss andra, för att vi vill och för att vi måste.
  • Så blir det: FRAMTIDEN är redan här och rymden ger även Dig möjligheter

Mycket välkommen att delta digitalt den 2 juni! Anmäl dig enkelt genom att fylla i din e-post:


Meny