Meny

rekrytering-ekonomer-invici

Våra tjänster – med och av kvalificerade ekonomer

| Kategori: Nyheter | Taggar:

Vi på Invici tror att specialister inom ekonomi bidrar till en mer effektiv och mer affärsdriven verksamhet när du behöver förstärka din organisation. För att hjälpa dig med din kompetensförsörjning erbjuder vi tjänster av kvalificerade ekonomer inom rekrytering, interim och affärskritisk projektledning.

Rekrytering

Att rekrytera en ny medarbetare är unikt varje gång. Och för att lyckas och skapa den bästa matchningen utgår vi alltid från kundens behov. Tillsammans analyserar vi vilken teknisk kompetens och erfarenhet som efterfrågas. Vi har lång erfarenhet av att ha jobbat som ekonomer och i ledande positioner och kan därför snabbt sätta oss in i de utmaningar som du och ditt företag har. Vår erfarenhet från 100-tals rekryteringar och även som beställare och ekonomer gör att vi vet vad du behöver för att lyckas.
Läs mer här

Interim

När företaget befinner sig i en förändringsprocess, eller du har förlorat en nyckelkompetens är ofta en Interimslösning med en erfaren konsult lösningen. Konsulten, utvald just för din specifika utmaning, hjälper dig att skapa kraft och fokus. Under tiden kan du fokusera på kärnverksamheten och/eller nyrekrytera din nästa medarbetare utan att verksamheten tappar fart.
Läs mer här

Affärskritisk projektledning

Att ha rätt team i ett affärskritiskt projekt är nyckeln till framgång. Det kan handla om byte av IT-system eller större process- eller organisationsförändringar då företaget behöver anlita/rekrytera en erfaren förändringsledare med ekonombakgrund som driver på innovationstakten. Vi på Invici hjälper dig att hitta och rekrytera kvalificerade ekonomer till ditt projekt, eller för att täcka upp när din egen personal går in som projektmedlemmar.
Läs mer här


 

Invici är en del av Key People Group. Här finns också systerbolagen TNG, ett bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar med fördomsfri rekrytering, SignPost som arbetar med chefsrekrytering och ledarutveckling, samt ToFindOut, specialister inom bakgrundskontroller.

Meny