Hoppa till innehåll

Kvalificerade ekonomroller - INTERIM OCH REKRYTERING

Vi är specialiserade på rekrytering och interim inom ekonomi. Vi arbetar dagligen med roller som CFO, ekonomichef, olika funktioner inom controlling och redovisning.
Vi använder vår djupa branschkunskap och ett omfattande nätverk för att hitta din nästa nyckelroll inom ekonomi.

stort nätverk av kvalificerade ekonomer

Vi arbetar bransch- och storleksoberoende och har ett stort nätverk av kvalificerade ekonomer, både för rekrytering och interimsuppdrag. Vi bearbetar marknaden på daglig basis och söker efter nya personer som vill ansluta sig till vårt starka nätverk. Vi har gjort oss kända för att bygga respektfulla och långsiktiga relationer med våra kandidater och konsulter.

Många ekonomer vill gärna ansluta sig till oss då möjligheterna till nästa steg i karriären underlättar när man har en påbörjad relation och proaktivt får förslag på nästa utmaning.

Vanliga roller

CFO, Ekonomichef OCH Ekonomiansvarig

Invici kan hjälpa dig med både rekryteringar och interimslösningar av CFO, ekonomichef eller ekonomiansvarig.
Vi skräddarsyr vår rekrytering utifrån dig och ditt företags behov och vet vad som attraherar kvalificerade ekonomer som kan utveckla din verksamhet.

Controller

Vi arbetar med många olika inriktningar av controllers, exempelvis Business Controller, Financial Controller, Group Controller och Product Controller.
Oavsett om du behöver en permanent lösning eller interim resurs, vi är redo att anpassa oss efter dina behov.

Redovisningsekonom

Vi arbetar löpande med rekrytering och interimslösningar för olika roller inom redovisning. Vanliga redovisningsroller vi arbetar med är t.ex. redovisningschef, redovisningsansvarig, redovisningsekonom och koncernredovisningsspecialist.