Meny

Är du intresserad av att börja jobba som interimskonsult och funderar på om det kan vara ett nästa steg i din karriär? Med Invici har du möjlighet att jobba som underkonsult och prova på nya branscher och utvecklas inom din profession.

Interimskonsultrollen är en fri roll med mycket eget ansvar och varierande utmaningar. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer över din tid. Hur mycket du vill jobba väljer du själv. Som underkonsult kan du alltid tacka nej till uppdrag som du inte vill ha. Att jobba som interimskonsult kan innebära en del tempoväxlingar, under vissa perioder är det mer intensivt och under andra betydligt lugnare.

Det blir sällan långtråkigt att jobba som ekonomikonsult då du har möjligheten att arbeta med flera olika bolag med varierande inriktningar. Kanske kommer du trivas på ett företag som du inte hade sökt dig till i vanliga fall?

Jobb som interimskonsult ger kompetensbredd

Som konsult är din inlärningskurva hög, du får snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du bygger på din erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort och det skapar nya karriärmöjligheter.

Konsultrollen kan ibland uppfattas som ensam, men när du är konsult via Invici ingår du i en konsultgrupp. Vi träffas regelbundet för att byta erfarenheter och kunskap med varandra.

 

LÄS MER!

 

Vill du bredda din kompetens, utvidga ditt nätverk och komma in i nya spännande branscher? Kontakta oss på Invici så berättar vi mer om rollen som interimskonsult och vilka bolagsformer och möjligheter som finns.

Kontakt

Meny