Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny

Invici Stockholm

Anders Fritz VD Invici

Anders Fritz

VD

Anders har mer än 10 års erfarenhet av att jobba med tillsättning av kvalificerade ekonomer. Har bland annat jobbat som COO, affärsområdeschef, kontorschef och konsultchef. Anders har också jobbat flera år med revision på Price Waterhouse.

E-post: anders.fritz@invici.se
Tel: 0768-72 10 24

Carina-Olsson-ekonomichef-Invici

Carina Olsson

Ekonomichef

Carina har haft kvalificerade redovisningstjänster i många år. Kommer närmast från ett längre uppdrag som interim ekonomichef hos Invicis systerbolag, TNG, och har tidigare varit verksam som konsult och ekonomichef i olika branscher.

E-post: carina.olsson@kpgab.se
Tel: 070-760 84 01

Anders-Zetterlund-senior-rekryteringskonsult-Invici

Anders Zetterlund

Senior rekryteringskonsult, konsultchef

Har arbetat i över 10 år med ett stort antal kvalificerade interimslösningar av tyngre ekonomer. Anders har tidigare jobbat på Fritidsresor som ekonom/controller med personalledning under totalt 13 år.

E-post: anders.zetterlund@invici.se
Tel: 0768-72 10 28

Anna-Kempe-konsultchef-Invici

Anna Kempe

Senior konsultchef, rekryteringskonsult

Anna har 14 års erfarenhet av rekrytering av konsultuppdrag inom ekonomiområdet. Hon har jobbat med både chefer, specialister och projektledare. Anna kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef för en konsultverksamhet med drygt 100 ekonomikonsulter.

E-post: anna.kempe@invici.se
Tel: 0707-29 24 30

Cecilia-Strååt-konsultchef-Invici

Cecilia Strååt

Senior konsultchef, rekryteringskonsult

Cecilia har arbetat i konsult- och rekryteringsbranschen sedan 2010 och har rollen som konsultchef tillsatt kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Hon är utbildad beteendevetare och har tidigare även arbetat med redovisning på ett företag inom detaljhandeln.

E-post: cecilia.straat@invici.se
Tel: 070-267 00 83

Katarina-Rydell-konsultchef-Invici

Katarina Rydell

Senior konsultchef, rekryteringskonsult

Katarina har lång erfarenhet från konsult och rekryteringsbranschen där hon främst har jobbat med att tillsätta specialister och chefer inom ekonomi och HR-området. Hon har också arbetat med ledarskap i roller som teamledare, kundtjänstchef och affärsområdeschef.

E-post: katarina.rydell@invici.se
Tel: 0730-58 22 22

Magnus-Nilsson-rekryteringskonsult-Invici

Magnus Nilsson

Senior rekryteringskonsult, konsultchef

Magnus har arbetat som ekonomi- och redovisningschef inom telekom- och läkemedelsindustrin i mer är 15 år. Han har sedan 2007 arbetat som rekryteringskonsult och konsultchef med tillsättning av kvalificerade ekonomitjänster.

E-post: magnus.nilsson@invici.se
Tel: 0733-84 20 22

Malin-Müllersdorf-marknadsförare-Invici

Malin Müllersdorf

Marknadsansvarig

Malin har under hela sin karriär fokuserat på försäljning, projektledning och marknadsföring – alltifrån strategiska frågeställningar till taktiska uttag.

E-post: malin.mullersdorf@invici.se
Tel: 070-6756624

Nadja-Linder-rekryteringskonsult-Invici

Nadja Linder

Senior rekryteringskonsult, konsultchef

Nadja har mångårig erfarenhet som rekryteringskonsult och konsultchef och har främst arbetat med kvalificerade ekonomitjänster. Hon är civilekonom och har tidigare själv arbetat i olika ekonomi- i chefsbefattningar.

E-post: nadja.linder@invici.se
Tel: 070-796 95 97

Pernilla-Häglund-konsultchef-Invici

Pernilla Häglund

Senior konsultchef, rekryteringskonsult

Pernilla har flerårig erfarenhet från konsultbranschen och har främst jobbat med tillsättning av kvalificerade ekonomiuppdrag.

E-post: pernilla.haglund@invici.se
Tel: 0708-53 68 02

Invici Malmö

Patrik-Lilja-konsultchef-senior-rekryteringskonsult-Invici

Patrik Lilja

Senior rekryteringskonsult, konsultchef
Regionansvarig Syd

Patrik har mångårig erfarenhet från rekrytering och att förmedla kvalificerade konsulter i Skåne. Han är utbildad ekonom och personalvetare och har själv jobbat bland annat som controller. Patrik har varit verksam som chef inom flera branscher och områden.

E-post: patrik.lilja@invici.se
Tel: 0709-810 048

Jenny Westgård

Jenny Westergård

Senior rekryteringskonsult, konsultchef

Jenny har bland annat arbetat i 15 år på SEB som affärsområdeschef och chef för kapitalförvaltningen i Stockholm. Examen i nationalekonomi. Mångårig erfarenhet av rekrytering av specialistfunktioner och chefer på alla nivåer.

E-post: jenny.westergard@invici.se
Tel: 070-763 30 11

Katarina-Alm-senior-rekryteringskonsult-konsultchef

Katarina Alm

Senior rekryteringskonsult, konsultchef

Katarina har arbetat med rekrytering av chefer och specialister i 15 år. Hon har en civilekonomexamen från Lunds Universitet och har tidigare bland annat arbetat i 10 år på Handelsbanken Markets Tradingavdelning som kundansvarig valutahandlare.

E-post: katarina.alm@invici.se
Tel: 0708-753 641

ANDERS FRITZ, VD

Vårt löfte till dig

Vår vision med Invici är ett konsultbolag för ekonomer där du som kund känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på en liknande position som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år. När ditt företag väljer att rekrytera en ny medarbetare så är det alltid två parter som ska säljas in. Ditt företag vill ha den mest passande kandidaten, men även kandidaten ska attraheras av den tilltänkta tjänsten och ditt arbetsgivarevarumärke. Först då har vi en lyckad matchning. Med vårt engagemang och lyhördhet för de behov som kunder och kandidater har gör att du som beställare kan känna dig trygg med att vi lyckas.

Vill du veta mer? Hör av dig
Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny