Meny

Vi är interims - och rekryteringsföretaget för ekonomer

Skulle det inte kännas tryggt att den person som ska bistå dig när du behöver rekrytera kvalificerade ekonomer har suttit i samma sits som du? Med den tanken startade vi Invici. Vi såg ett behov på marknaden av ett kompetens- och rekryteringsföretag som specialiserade sig på kvalificerade chefs- och ekonomijobb.

Invici är interims- och rekryteringsföretaget för kvalificerade ekonomer. Genom nätverksbyggande, search och traditionellt annons- och ansökningsförfarande matchar vi chefer och nyckelbefattningar med våra kunders behov. Då vi enbart verkar i nischen ekonomi får du en partner som förstår och kan agera proaktivt.

Det allra finaste kvittot på att vi gör rätt och är på rätt väg är när vår kund, kandidat eller konsult inte bara ger oss beröm utan också rekommenderar oss. Och det är faktiskt så flertalet av våra nya uppdrag kommer in, vi har ingen dedikerad säljavdelning som jagar kunder utan fokuserar istället på att med högsta kvalitet vårda kontakten och relationen med varje individ.

Vi är otroligt intresserade och engagerade i våra kunders verksamhet och kandidater samt konsulters karriärutveckling. Vi ser alla samarbeten långsiktigt och bygger nära relationer, varje person vi möter är unik och intressant. Och det oavsett position och funktion. En härlig kommentar hämtat från ett avstämningsmöte:

”Jag har aldrig varit med om ett företag som har uppmärksammat mig som person, och inte utifrån det företag jag för närvarande jobbar på eller den titel jag har.”

Invici är nischat interims- och rekryteringsföretag för kvalificerade ekonomer med fokus på tillsättning av chefer och nyckelfunktioner inom ekonomi. Vi har kandidater och konsulter i nätverket som arbetar som CFO, ekonomichef, Business Controller, Financial Controller, bolagsekonom, redovisningschef, redovisningsekonom, koncernredovisningsspecialist och projektledning inom olika områden inom ekonomifunktionen.

Vilka är vi och var finns vi?

Invici grundades utifrån det egna behovet av en rekryteringspartner som faktiskt förstår min verksamhet och ekonomifunktionen – att få möta en person som har suttit i samma sits och dessutom adderat på kompetens inom rekrytering och interim.

Därför har vi alla en bakgrund inom olika ekonomifunktioner och har sedan verkat inom rekrytering och interim under flertalet år. Vi är stolta över att vara seniora i vår kompetens (och ålder) och med bibehållen nyfikenhet, engagemang och utvecklingsvilja.

Vi finns representerade i Stockholms- och Malmöregionerna.

Anlita en konsult Rekrytera en ekonom

Nätverket med kvalificerade ekonomer

Vår främsta tillgång i arbetet med både rekrytering och interim är vårt breda nätverk. Nätverket har vi byggt upp under lång tid och det är av yttersta vikt och affärskritiskt att vi hela tiden underhåller och utvecklar det. Vi söker alltid proaktivt och aktivt, i egna nätverk och sociala medier, efter individer vi tänker kommer vara av vikt för oss och för våra uppdragsgivare i framtiden.

Våra kunder

Vi har sedan starten 2012 samarbetet med mängder av kunder inom rekrytering, interim och olika utvecklingsområden för individer. Många av våra kunder ser oss som en rådgivare i frågor kring organisation, utveckling, rekrytering och interim. Då vi prioriterar den personliga och långsiktiga relationen har vi många återkommande kunder som vi mött i exempelvis ett kundsammanhang för att sedan bli rekryterad.

Vi har ingen dedikerad säljavdelning utan jobbar långsiktigt och nära våra kunder, vi bygger upp en personlig relation där båda parter kan vara transparenta och vid behov våga utmana.

Vad vi erbjuder

Utveckling

Ledar- och karriärutveckling – du får tillgång till en samtalspartner utanför sin egen organisation vilket uppskattas av många ledare och specialister. Oavsett om du är ny i din roll eller inte, kan du behöva hitta din trygghet i rollen. Kanske behöver du hjälp i en svår situation eller hur du ska lyckas leda på distans eller i hybrida organisationer.

Onboarding – för att säkerställa en långsiktig och hållbar rekrytering så är onboardingen ett viktigt komplement till introduktionsprogrammet.

Outplacement – förändringar och uppsägningar står organisationer ofta inför och då är det vanligt att arbetsgivaren erbjuder ett outplacement-program för att hjälpa individen till ett nytt jobb. Att identifiera vart man vill och vad man vill är en del av programmet. En annan del är att söka jobb och vara framgångsrik i rekryteringsprocesser

För dig som är i behov av en kvalificerad ekonom

Interim – i en föränderlig vardag och värld är det allt fler som inser fördelen med att snabbt kunna stötta upp verksamheten med en konsult. Det är dessutom idag vanligt att ta in en konsult under pågående rekryteringsprocess och fram till att kandidaten kan påbörja sin anställning. Vi har under året matchat en mängd olika specifika behov och kompetenser och vanligen roller som CFO, ekonomichef, ekonomiansvarig, bolagsekonom, olika roller inom redovisning samt controlling.

Rekrytering – vår rekryteringsprocess är kvalitetssäkrad, redan från steget då vi tar en kravprofil till slutförd rekrytering. De roller vi vanligen och dagligen rekryterar till är CFO, ekonomichef, ekonomiansvarig, olika roller inom redovisning samt controlling.

Executive rekrytering – Vid rekrytering av ledarroller så ställs om möjligt ännu högre krav på en väl fungerande process och även kompletterande tester.

Second opinion – om vår kund själv genomför rekryteringen och vill ha hjälp i bedömningen av slutkandidater så kan vi ge stöd genom second opinion.

Bakgrundskontroll – på alla kandidater och konsulter gör vi en bakgrundskontroll, den består av tre delar; personalia, juridik och ekonomi.

För dig som söker nytt jobb eller uppdrag

Lediga jobb – majoriteten av våra lediga jobb annonseras ut på invici.se/ledigajobb. Tipset är dock att du är med i Invicis nätverk för kvalificerade ekonomer, då är du alltid sökbar oavsett om det är en offentlig process eller ej.

Interims och konsultuppdrag – när vi får in ett interimsuppdrag så har vår kund oftast bråttom att få sin konsult på plats. Det medför att dessa uppdrag sällan annonseras ut offentligt utan söks fram via Invicis nätverk med kvalificerade ekonomer, LinkedIn och kontakter.

Varför Invici

Du väljer Invici om du vill ha ett seniort interims- och rekryteringsföretag som till 100% fokuserar på kvalificerade ekonomer. Här finns ett viktigt nätverk med olika kompetenser och personligheter. Vi har bred erfarenhet från olika roller inom ekonomifunktioner och sedan rekrytering samt interim. Utifrån detta har vi utvecklat kvalitetssäkrade men flexibla processer som ger dig en effektiv resa tillsammans med oss och mot målet.

I kontakt med Invici har du en kontaktperson genom hela processen. Det betyder dock inte att du bara har tillgång till den personens kompetens och nätverk, vi arbetar alltid som ett team i alla processer och hjälps åt att säkerställa att vi gör den bästa leveransen. Hos oss är ”laget före jaget” inte bara en klyscha utan en 100%-ig sanning.

Vi är ett gäng drivna personer som älskar att vinna. Och att vinna är för oss att göra den perfekta matchningen – när behoven från både kund och kandidat eller konsult möts till 100%. Det som man i branschen gärna benämner som ”a perfect match”.

 

Utmärkelser

Vi är stolta över vår resa med Invici och blir extra glada när vi får positiv feedback och utmärkelser på exakt det vi prioriterar. Här finns ett axplock av utmärkelser och kommentarer.Invici - utmärkelser

”Ni förstår verkligen de tjänster som ni jobbar med.”

”Ni är grymt snabba och spot on när det gäller profil. Tacksam för rekommendationen att välja tyngre kompetens än vad jag tänkt från början, visade sig vara helt rätt.”

”People who recruit know which candidate suits best to particular position. And they are highly professional and friendly.”

”Tyckte att intervjun var väldigt bra, en av de bättra jag varit med om. Fick goda möjligheter att ge en sån bra bild av mig som möjligt, samtidigt som jag blev utmanad av intervjuaren. Det var en bra kombination av frågor angående personliga egenskaper och professionell kompetens.”

”Det är alltid trevligt att prata med en rekryterare som inte frågar om sådant som redan står i CV:n, utan som uppenbart är förberedd och bara frågar om det som hon inte redan vet eller som behöver förtydligas. Det märks även att rekryteraren är specialist på just ekonomer och har förståelse för yrkets karaktär.”

”Tydlighet och trygghet, en senioritet som saknas bland många andra aktörer:

1)Det märks när det är en ekonom som intervjuar.

2) Utmärkt återkoppling under processens gång.

3) Ett skolexempel på en bra rekryteringsprocess där ingenting saknades.”

 

Har du frågor om hur vi på Invici kan hjälpa dig och ditt företag med rekrytering eller interimslösningar? Eller går du tankarna om ett nytt jobb eller vill du veta mer om vad det innebär att arbeta som konsult hos oss? Hör av dig!


Invici – en del av Key People Group

Invici utgör tillsammans med TNG, ToFindOut, Signpost, ADA Digital och Mesh företagsgruppen Key People Group.

TNG

TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering och bemanning. Kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro men man rekryterar och bemannar på 40 orter runtom i Sverige. Till skillnad från Invici som är nischat inom ekonomi så verkar TNG inom en bredd av kompetensområden som exempelvis administration, kundservice, inköp och logistik, it-support, försäljning, marknad och kommunikation, HR samt produktion.

Läs mer om TNG.

ADA DIGITAL

Ada digital rekryterar talanger, specialister och ledare inom områdena Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce. Att tänka om och göra tvärtom är grundtanken och den utmaningen behövs för att lyckas rekrytera morgondagens digitala specialister och ledare.

Läs mer om ADA digital.

TOFINDOUT

ToFindOut arbetar under devisen ”Det är bättre att veta”. Man utför bakgrundskontroller för arbetsgivare och organisationer när de ska anställa, ingå samarbeten, genomföra företagsförvärv och investeringar. ToFindOut genomför bakgrundskontroll på Invicis kandidater och konsulter, det är en viktig del i processen och kvalitetssäkringen. Kontoret är i Stockholm och marknaden är global.

Läs mer om ToFindOut.

SIGNPOST

Till skillnad från Invici som verkar i ett kunskapsområde och nisch så fokuserar Signpost på chefsrekrytering, styrelserekrytering, interim management och utveckling av chefer.

Läs mer om Signpost.

MESH

Mesh är en sammanslutning av seniora konsulter som anlitas av förändringsdrivna företag.

Läs mer om Mesh.

 

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny