Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny

Skulle det inte kännas tryggt att den person som ska bistå dig när du behöver rekrytera kvalificerade ekonomer har suttit i samma sits som du? Med den tanken startade vi Invici. Vi såg ett behov på marknaden av ett kompetens- och rekryteringsföretag som specialiserade sig på kvalificerade chefs- och ekonomijobb.

Våra medarbetare är experter på ekonomer och chefsjobb inom ekonomi och finans. På Invici tror vi att erfarna ekonomer med bakgrund inom rekrytering som ger de bästa möjligheterna att erbjuda företag kvalificerade ekonomer. Och våra kunder håller med.

Har du frågor om hur vi på Invici kan hjälpa dig och ditt företag med rekrytering eller interimslösningar? Eller vill du veta mer om vad det innebär att arbeta som konsult hos oss? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

Vi vet vad som krävs

Idag har många företag insett fördelarna med att välja ett rekryteringsföretag som bara fokuserar på rekrytering av ekonomer. Vi kan yrket och vet vad som krävs för att lyckas som ekonom oavsett om det handlar om en controller eller ekonomichef på ett litet eller medelstort företag som rekryterar sällan eller en specialistroll eller CFO på ett Fortune 500 företag. Det är kunskapen om hur kraven skiljer sig mellan olika företag beroende på bransch, storlek och var i livscykeln företaget befinner sig som gör att vi som rekryteringsföretag kan göra de bästa och mest lämpade matchningarna.

Rekryteringsföretag-för-ekonomer

För oss på Invici är det absolut viktigaste att du får det du efterfrågar. Därför är vi som jobbar på Invici ekonomer och har själva haft liknande positioner som våra kunder och sökande. Vi ser vår egen erfarenhet från ekonomi-, ledningsarbete och kompetensförsörjning som förutsättningar för att lyckas med vårt uppdrag. Allt för att kunna matcha de bäst kvalificerade ekonomerna till olika interimslösningar och rekryteringar beroende på våra kunders behov och utmaningar.

Våra konsulter har vanligtvis mer än 10 års erfarenhet inom ekonomi. De har ofta vana av ledande positioner och utvecklingsarbete. Vårt uppdrag är att hitta den främsta konsulten för uppdraget i varje enskilt fall. Vi ser därför varje uppdrag som unikt där vår erfarenhet och rekryteringsprocess hjälper oss att göra den bästa matchningen för kund och konsult.

 

 

Rekrytering

För att göra bästa matchning utgår vi från kundens behov där vi tillsammans analyserar företagets behov av kompetensnivå och erfarenhetsbakgrund. Detta kombineras med hur kandidatens personlighet passar in i företagets företagskultur.

Ditt-personliga-varumärke-kan-hjälpa-dig-till-ditt-nästa-jobb

Vårt rekryteringsföretag har en anpassad rekryteringsprocess som är knuten till vilken typ av tjänst som du har behov av att rekrytera. Vid chefsrekrytering t.ex. när du ska rekrytera en ny CFO så är processen mer anpassad efter ledarskapet jämfört med när du ska rekrytera en specialist inom ekonomi. Prata med din rekryteringskonsult om vilken process som passar bäst i just ditt fall.

I vår rekryteringsprocess gör vi därför en noggrann analys av kompetensbehoven, följt av en gedigen kravprofil där vi utmanar tänkta scenarion – allt för att få våra kunder att lyfta blicken lite. Sedan gör vi sökningar i våra nätverk och riktar annonsering till potentiella målgrupper. När vi hittat rätt kandidater fokuserar vi på personliga intervjuer, fördjupade tester, referenstagning och utökade bakgrundskontroller via ToFindOut.

 

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny