Meny

Är du Invicis nya kollega och rekryteringskonsult?

Är du vår nya kollega och rekryteringskonsult?

| Av: Malin Müllersdorf | Kategori: Nyheter | Taggar:

Om du tycker att det bästa som finns är att hjälpa människor att hitta rätt jobb och nya utmaningar – då är vi rätt arbetsplats för dig. Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss på Invici i Stockholm och i rollen som rekryteringskonsult.

  • Kanske jobbar du idag som rekryteringskonsult och är nyfiken på att byta miljö?
  • Kanske har du en bakgrund som ekonom?
  • Vill du jobba hållbart och långsiktigt med personliga relationer?
  • Tycker du om att ta ett helhetsansvar över hela processen?
  • Vill du vara i det mindre företaget där ”vi och de” inte existerar, där alla hjälps åt att lösa det som behövs – både det stora och lilla?
  • Som vanligt blir vi nyfikna – vad gör du idag och vart är du på väg?

En vanlig onsdag på Invici

Vi tänker att den här dagen har du planerat att arbeta på kontoret, det blev smidigast då du har ett kundmöte i stan på förmiddagen. Dessutom känns det trevligt då det är möte med hela gänget idag, kanske med en god frukost inkluderad.

Promenad med hunden på morgonen och sedan tunnelbanan till Hötorget och en minipromenad på 297 steg fram till Kungsgatan 44. Hissen upp till våning 3 och in på kontoret. Där möter du de morgonpigga, som är utan hund och morgonpromenad.

Kaffe, vatten och kanske en pingismatch innan du drar igång med ett att kolla vad du har för tasks i CRM-systemet (vi använder Hubspot). Dagens aktiviteter är bland annat att återkoppla till tre kunder gällande offerter. Du ska searcha och kontakta kandidater till tre olika processer. Det är under kontroll för när du är på Invici är kvalitet viktigt och då har du inte för många samtidiga processer.

I arbetet med att searcha kandidater hittar du några personer som inte passar dina pågående processer, men din kollega David söker exakt de profilerna så du delar profilerna med honom. Han blir glad och utrycker tacksamhet.

Förmiddagen går fort, det blir ju gärna så när det är roligt och man är i flow. Teammötet var informativt blandat med några sköna garv. Frukost bestämde vi oss för att ta nästa vecka istället, du tar ansvar för det och handlar samt fixar det som behövs.

Vid elva kommer Anders och knackar på ryggen då det är dags att gå ner och träna. Malin hänger också på. Idag blir det ett gruppträningspass med styrka i fokus.

Lunch på kontoret och sedan iväg på kundbesöket. Tar benen då vädret är vackert och det är bra att sortera tankarna inför mötet.

Mötet går bra och känslan är att kunden kommer välja oss. Tar bussen tillbaka, har en referenstagning bokad.

Under eftermiddagen får jag tre uppskattade samtal från kandidater som har sett våra tjänster på Linkedin. Bra snack som ledde till två personer på intervju senare i veckan. Gör även klart offerten till kunden som jag träffade på tidiga eftermiddagen.

Rundar av dagen med pingis igen, vinner högertiteln och går hem med den äran.

Blir du nyfiken?

När du blir nyfiken och vill veta mer så kan du gå några olika vägar. Du kan välja att direkt kontakta Klas Bonde, VD för Invici:

E-post: klas.bonde@invici.se
Tel: 070-462 19 04

Alternativt så klickar du här för att läsa annonsen och sedan göra din ansökan.

Vi ser fram emot din kontakt!

 

 

 

 

Meny