Hoppa till innehåll

invici helsingborg

Varmt välkommen till Invici Helsingborg! Vi är specialister på interim och rekrytering av ekonomer och chefer inom ekonomi.
Invici finns i Helsingborg och Malmö samt med co-workinghub i Lund, och rekryterar löpande till ekonomijobb i Skåne med omnejd.

rekrytering och interimskonsulter i helsinborg

Har du frågor om hur vi på Invici kan hjälpa dig och ditt företag med rekrytering eller interimslösningar? Eller är du intresserad av att diskutera nästa steg i din karriär och vad det innebär att arbeta som interimskonsult? Hör gärna av dig till oss på Invici, interims- och rekryteringsföretaget som specialiserar sig på kvalificerade ekonomer.

Att våra kontor finns i Helsingborg och Malmö betyder inte att vi begränsar oss till dessa geografiska ytor. Det finns stort behov av ekonomer för både rekrytering och interim i hela Skåne och i dagens arbetssätt är gränserna utsuddade. Utöver Lund, där vi har vår co-workinghub, så har vi matchat kunder och kandidater eller konsulters behov bland annat i Trelleborg, Eslöv, Landskrona, Kristianstad, Ängelholm och Halmstad.

Invici AB

Helsingborg

  • World Trade Center i Oceanhamnen, Bröderna Pihlsgränd 2