Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny

Executive rekrytering är för dig som ska rekrytera en ekonomichef eller CFO till ditt bolag. Invici erbjuder executive search när du letar efter rätt nyckelperson till ditt företag. Vi har en gedigen kunskap och mångårig erfarenhet från ekonomi- och finansbranschen och vet därför hur viktigt det är att hitta rätt ekonomichef för att skapa framgång.

Vi har erfarna rekryterare som genuint engagerar sig i din verksamhet och är experter på att hitta den ledare som passar bäst in i just din organisation. Medarbetare som är rätt idag, men som också har potential att växa med förändringar som sker på arbetsplatsen. Vi har också verktygen och nätverket för att identifiera och attrahera branschens bästa ekonomichefer. Det finns därför flera anledningar till att välja Invici som din strategiska partner när du ska rekrytera chefer och ledare:

Executive rekrytering inom ekonomi


SENIORA SPECIALISTER:
Våra seniora och specialiserade rekryterare har stor insikt i ekonomibranschen och kan sätta sig in i bolagets strategiska mål och utmaningar.

Executive-rekrytering-inom-ekonomi

BRANSCHERFARENHET: De har alla tidigare jobbat i branschen och vet vad som krävs av en chef och ledare under te.x. årsbokslut, fusioner eller implementering av ett nytt fakturerings- och affärssystem.

SEARCH-METODIK: Vår unika executive rekrytering och search-metodik, med fokus på ekonomer i ledande befattningar, hjälper oss att hitta, utvärdera och rekrytera bäst lämpade personer till din verksamhet.

EKONOMINÄTVERK: Genom vårt unika kandidatnätverk, noggrann och metodisk research garanterar vi att våra uppdragsgivare kommer i kontakt med de mest passande kandidaterna.

EMPLOYER BRAND: Vi vet att ditt varumärke är viktigt. Viktigare än vårt. Därför är vi ditt employer brands förlängda arm i alla dialoger med sökande. Vårt mål är att alltid bygga ett förtroende och lyfta fram ditt företags styrkor, men också tydligt kommunicera era utmaningar så att kandidaten vet vad som väntar. Ärlighet och transparens anser vi vara nödvändigt för att du ska få den bästa medarbetaren.

Vill du veta mer?

Låt oss hjälpa dig att hitta, bedöma och rekrytera din nästa ekonomichef eller CFO. Kontakta oss för mer information om du vill veta mer om vår executive rekrytering.

Kontakt

Meny