Meny

Jenny Westergård, konsultchef och rekryteringskonsult

NY KOLLEGA OCH FULL FART PÅ INVICI I MALMÖ!

| Kategori: Nyheter | Taggar: ,

Nu tar vi på Invici ännu ett stort steg framåt och förstärker Malmö-kontoret med en ny kollega. I måndags började Jenny Westergård och redan nu, efter bara fyra dagar som ”Invician” ser vi effekter av Jennys framåtanda, mod och energi.

Du är inte bara ny på Invici, du byter även bransch. Berätta!

Det stämmer, visst är jag modig! Jag tror på livslång personlig utveckling och söker ständigt nya kunskaper och utmaningar.

Efter 18 år på bank i olika roller, varav 16 år på SEB väljer jag nu att byta bransch. Rekrytering är i och för sig inte nytt för mig eftersom jag rekryterat personal sedan 2008 då jag blev affärsområdeschef och chef för Kapitalförvaltningen på SEB i Stockholm. Det var här intresset för personalutveckling och rekrytering började.

Samtidigt har jag i mina chefsroller upplevt och stångats med utmaningen i att hitta rätt talanger, för det är en stor utmaning som ofta tar tid vilket man inte alltid har som linjechef.  Jag har verkligen insett vikten av att arbeta tillsammans med en professionell rekryteringsfirma.

Invici är ett personligt företag med mycket värme där kvalité och långsiktighet är det som räknas, så att jag valde Invici var en självklarhet.

Beskriv dig själv med 5 ord.

Nyfiken, engagerad, glad, humoristisk och otålig.

Som din kollega blir jag nyfiken på kombinationen engagerad och otålig, hur kan det yttra sig?

Jag har ett stort engagemang i det jag tar mig för och är snabbtänkt fast har samtidigt förmågan att lyssna och omvärdera mina beslut så otåligheten brukar inte vara ett problem. Tvärtom tror jag att otåligheten i kombination med min drivkraft gör mig målmedveten.

Vad är det första du ska bita tag i?

Jag vill träffa så många företag, kandidater och konsulter som möjligt, dels ihop med mina kollegor här på Invici men även själv. Det är en viktig pusselbit för mig för att förstå varje persons unika behov och situation. Det är grunden i mitt jobb och det som gör att jag sedan kan göra den perfekta matchningen.

 

Vi hälsar Jenny varmt välkommen till Invici!

Meny