Meny

Anders Fritz, vd för Invici om att gasa eller bromsa

INVICI GÖR HAT TRICK SOM SUPERFÖRETAG

| Kategori: Nyheter | Taggar:

För tredje året i rad är vi av Veckans Affärer utsett till Superföretag. Som vd för Invici, som jag var med och startade för 8 år sedan, är jag givetvis väldigt stolt över att vi blivit Superföretag – inte minst när jag tittar på kriterierna för att bli utvald. Det är ekonomiska kriterier som visar på långsiktighet och sunda finanser. Och såvitt jag vet så är bästa vägen till sund ekonomi en bra verksamhet och då har jag alltid trott på att ha sunda värderingar i botten.

För oss på Invici handlar det om att fokusera på människorna vi jobbar med och på den personliga touchen. Kunder, kandidater, konsulter och oss själva – alla är lika viktiga!

Individen i centrum

Jag tror på att i första hand sätta individen i centrum. Och utifrån mina erfarenheter som ekonom så tänker jag att det leder till att affärerna blir framgångsrika och ekonomin stabil. Om vi förstår vad våra kunder behöver, och vad våra kandidater och konsulter kan och vill jobba med, så lyckas vi i vårt arbete.

Att matcha rätt person till rätt tjänst, rätt ekonom till rätt ekonomitjänst i vårt fall, kan verka lätt i ögonen på den som inte jobbar med den typen av frågor. Men det är ett jobb som kräver kunskap, förståelse och fingertoppskänsla. Speciellt om du inte själv ska jobba tillsammans med den person som ska rekryteras, utan istället matcha ihop två andra individer som ska jobba ihop.

Jag har oerhört skickliga medarbetare på Invici och de har just de egenskaperna. Allihop! Det är det som har gjort oss till ett Superföretag och det är det som kommer att fortsätta göra oss till en framgångsrik och trygg samarbetspartner till alla som har behov av en duktig ekonom eller för den som är en.

Nu ser jag fram emot att fortsätta utveckla Invici tillsammans med våra kunder, kandidater och kollegor. Om hat trick är tre ”mål” i rad (möjligen inte helt korrekt när det är tre år i rad), vad heter det då när vi gör fyra…?

Anders Fritz

vd, Invici

E-post: anders.fritz@invici.se
Tel: 0768-72 10 24

Meny