Meny

Sara - Talent Agent Manager - Invici

Invicis Talent Agent Manager är på plats – varmt välkommen Sara!

| Av: Malin Müllersdorf | Kategori: Nyheter | Taggar:

Under våren sökte vi efter flera resurser och kompetenser för att förstärka Invici i Stockholm samt Malmö och Helsingborg. Med hjälp av vårt systerbolag TNG och rekryteringsansvarig Åsa Pettersson fick vi kontakt med Sara Rosencrantz. Tycke uppstod från alla inblandande och tisdag 16 augusti började Sara i rollen som Talent Agent Manager.

Snart dags att fira en månad på Invici, härligt. Första frågan går i sportlig karaktär – hur känns det?

Superkul!

Det finns en härlig värme här på företaget och det märks att alla trivs att jobba ihop. Alla är tydligt engagerade i vad de gör samtidigt som de besitter otrolig hög kompetens. Det ska bli roligt att få lära mig allt om denna specifika nisch.

Vad har du med från tidigare jobb och erfarenheter?

Jag har alltid gillat att jobbat med personliga möten, att lösa kluriga problem och att förbättra metoder och processer. Jag har även en kärlek för organisering och struktur. Min bakgrund är från service, rekrytering och senast med Employer Branding. Där har jag fått möjlighet att utveckla allt detta och tar det med mig i den här rollen som är ny, både för mig och Invici.

Vad under hösten ser du fram emot?

Jag ser verkligen fram emot att lära känna företaget och alla fina kollegor, och se hur mina erfarenheter kan vara till hjälp. Att finslipa vad vi redan gör bra och utveckla det vi kan göra ännu bättre. Och att dra igång det jag gillar – personliga möten, lösa kluriga problem och förbättra processer.

Berätta mer om din roll i Invici-kugghjulet?

Jag har påbörjat rollen som Talent Agent Manager och kommer att hjälpa våra rekryteringskonsulter och konsultchefer i deras jobb. Det innebär i princip att jag kommer att fokusera på hur vi når ut till de ekonomer som våra kunder efterfrågar. Och hur vi förbättrar kandidaterna och konsulternas upplevelse samtidigt som mina kollegors arbete ska underlättas – så att de kan göra vad de är bra på helt enkelt.

Något otippat kring dig som du vill dela?

Något som brukar förvåna många är att jag kan vara oväntat spontan, i det mest osannolika sammanhang och där många andra brukar vara mer eftertänksamma. Vanligen brukar det vara tvärtom, att jag är den mer eftertänksamma. Det brukar kunna leda till en hel del nya upplevelser och erfarenheter.

 

Vi är så glada att Sara valde Invici och ser fram emot hennes bidrag i Invicis kugghjul och framtid!

 

Meny