Meny

Kom och jobba med oss på Invici

Jobba med oss på Invici – i Stockholm eller Skåne!

| Kategori: Nyheter, Karriär | Taggar:

I takt med att vi fortsätter utvecklas så behöver vi bli fler i Stockholm och Skåne.

Efterfrågan på kvalificerade ekonomer är stor, både inom rekrytering och interim. Även efterfrågan på nischade och etablerade leverantörer inom ekonomi är stor.

Kom och jobba med oss på Invici, i Stockholm eller Skåne!

DET HÄR ÄR INVICI – SNABBVERSIONEN

Invici är ledande aktör inom rekrytering och interim av kvalificerade ekonomer. Vi arbetar dagligen med roller som ekonomichef, CFO, ekonomiansvarig  samt olika funktioner inom redovisning och controlling. Vårt mål med Invici har alltid varit att vara den samtalspartner som pratar samma språk som våra kunder och kandidater.

Vi har funnits i tio år vilket ger oss en rad fördelar, exempelvis beprövade och kvalitetssäkrade processer där vi har utrymme att arbeta agilt och unikt efter behov.

Som marknaden ser ut just nu, där efterfrågan på kvalificerade ekonomer är större än tillgången, spelar det egna nätverket en mycket stor roll. Det här är hjärtat i vår verksamhet. Vi arbetar dagligen med att utveckla och kvalitetssäkra nätverket för att få den kvalitet och långsiktighet som är så viktig. I nuläget löser vi de flesta processer genom nätverket där proaktiv search är en nyckelingrediens.

I Stockholm finns vi på centralt vid Hötorget på Kungsgatan 44. I Skåne finns vi på coworking spaces i Malmö, Helsingborg och Lund.

OLIKA BIDRAG I OLIKA ROLLER

Vi har olika roller och kompetenser som bidrar på olika sätt med alla med strävan mot samma mål. Idag har vi tjänster som rekryteringskonsult, konsultchef, Talent Research Agent och marknadsprojektledare. Ekonomifunktionen delar vi resursmässigt med våra systerbolag i koncernen, men fysiskt finns avdelningen hos Invici på Kungsgatan i Stockholm.

Vår tio-åriga resa har präglats av dedikerade kollegor som har individen i fokus. Vi känner stort ansvar och gör alltid vårt yttersta för att möta personens behov och överträffa förväntan. Summa summarum – här finns ett mycket högt engagemang.

Här värderar vi lagspelet och det personliga bemötandet högt. Både individen och teamet är viktigt för oss, vi jobbar självständigt och tätt tillsammans. Hos oss är alla en stor del av det lilla, växande företaget.

BLIR DU NYFIKEN OCH VILL VETA MER?

Är du nyfiken på att höra mer om Invici och hur det är att jobba här? Undrar du hur det är att vara en stor del av det lilla, växande företaget? Vill du vara i ett företag under utveckling? Kanske är din undran mer specifik och då hur vi jobbar i rollen som konsultchef eller rekryteringskonsult? Eller vet du att du vill?
Sug inte längre på karamellen, hör av dig direkt- klicka här för kontaktuppgifter.

OCH

Just nu har vi två rekryteringar igång där vi valt att samarbete med vårt systerbolag TNG. Vi söker:
Digital marknadsförare: https://www.tng.se/lediga-jobb/digital-marknadsforare-till-invici-i-stockholm/
Talent Research Agent: https://www.tng.se/lediga-jobb/talent-research-agent-till-invici-i-stockholm/
Klicka in och läs mer. Eller ta kontakt med oss direkt.
Hoppas vi hörs!

 

Meny