Meny

Ny konsultchef på Invici i Stockholm

Wiohoo, ny konsultchef i Stockholm – välkommen Pernilla!

| Av: Malin Müllersdorf | Kategori: Nyheter, Konsult | Taggar:

Våra konsultchefer på Invici i Stockholm, Anna Kempe och Katarina Rydell, har slitit hårt på sistone. Behovet av interima ekonomiresurser har under en tid varit stort och vi ser ett lika högt tryck framåt. Det är enormt kul att vi nu har förstärkning på plats, att det dessutom är Pernilla Wallin gör det hela bäst.

Pernilla, vad fick dig att fastna för Invici?

Jag sökte ett bolag som var något mindre i jämförelse med min tidigare arbetsplats, där det fanns ett stort engagemang och där alla är delaktiga i verksamheten som helhet och i de beslut som fattas.

En annan parameter som är viktig för mig är människorna i bolaget, att jag får verka i en kontext som passar mig. Jag är enkel i mina behov, med hjälpsamma, glada och trevliga kollegor trivs jag bra.

Varför tycker du att du passar som ”Invician”?

Jag är väldigt nyfiken och genuint intresserad av människor. Jag älskar att jobba med både kunder, kandidater och konsulter. Och det tycker jag hela Invici symboliserar, genuina och långsiktiga relationer där alla har större öron än mun.

Vad är det du gillar med branschen?

Att jag får möta så många olika människor. Och jag går verkligen i gång på matchningen, när både kund och konsult eller kandidat får det bästa av varandra. Och när jag sedan följer upp och det blir som tänkt, eller ännu bättre, då blir jag varm i hjärtat.

Vad är ditt tips till konsulter som är nyfikna på nytt uppdrag?

Ta de uppdrag som du själv är intresserad av, inte för att någon frågar eller övertalar dig. Dina arbetsuppgifter och företaget du ska börja på ska du vara intresserad av.

Men mitt bästa tips blir att du ska ta kontakt med mig så tar vi det därifrån.

Vem är du när du inte är konsultchef på Invici?

Jag är en engagerad mamma till min hockeyspelande son som är 18 år fyllda. Och jag fortsätter gärna vara hans engagerande mamma så länge jag får.

Ishockey har en stor plats i mitt liv. För länge sedan, när jag bodde i Göteborg, så var Frölunda mitt lag. Sedan flyttade jag till Stockholm och träffade min man som var en inbiten AIK:are vilket har influerat mig. Nu är jag mitt hjärta i båda lagen och följer dem och deras framgångar (och tyvärr även motgångar).

Min egenskap nyfikenhet visar sig såklart även utanför jobbet. Jag tycker om att resa och upptäcka. Vandrar gärna i fjällen eller bara rakt ut i skogen, en fika på en stubbe är underbart. Mycket långa promenader är underbart, speciellt i naturen. Åker gärna skidor under vinterhalvåret. Tycker även om det enkla som att laga mat, gärna med vänner och familj.

Som kollega, vilka är dina uppskattade egenskaper?

Det borde någon av kollegorna svara på men jag tror att jag uppfattas som ”go och gla”, hjälpsam och inkluderande. Och att jag är nyfiken och intresserad.

Och som konsultchef?

Får ofta höra i återkopplingar att jag är väldigt närvarande. Jag träffas gärna ofta och stämmer av och i övrigt är jag alltid tillgänglig för samtal. I samtalen med mig blandas högt och lågt vilket uppskattas av många.

Summera din första tid på Invici, vad är som väntat respektive oväntat?

Jag fick en bra beskrivning av Invici i samband med rekryteringen, samtalen var både ärliga och transparenta. Så det är precis som jag trodde det skulle vara!

Alla på Invici är väldigt trevliga, lätta och hjälpsamma – det är enkelt och finns inga konstigheter. Varje dag när jag öppnar dörren och kliver in på kontoret så får jag en bra känsla i kroppen.

Oväntat är att det inte är så uppstyrt. Dagen blir vad jag gör den till, det är upp till mig själv att ta för mig och göra. Gillar!

Vill du bjuda på något otippat om dig själv?

Jag uppfattas nog som hälsosam person och så lever jag. Förutom vad gäller kaffet för i koppen finns utöver kaffet en del socker… inte så vanligt nuförtiden och inte så vanligt hos den som har sin hälsa i fokus.

Jag har ett riktigt bra lokalsinne. Och en stjärna på att lägga pussel och bygga lego, saker jag inte gör så mycket nu för tiden men där jag glänser jag.

Vad ska du fokusera på under de kommande månaderna?

Mitt största fokus just när att träffa så många kunder, konsulter och kandidater som det går. Tveka inte på att kontakta mig, jag har en kalender som verkligen är öppen för bra möten.

Ser fram emot din kontakt!

E-post: pernilla.wallin@invici.se
Tel: 070-482 43 31

  • Vi är så glada att ha Pernilla med oss på resan. Du är varmt välkommen till Invici!
Meny