Meny

KONSULTTRÄFF

| Kategori: Rekryteringstips | Taggar:

Årets aktivitet för konsulter ute på uppdrag gick av stapeln på Hilton Slussen där vi av rutinerade bartenders blev inbjudna till cocktail-universum. Kvällen innehöll utöver trevligt umgänge både ny kunskap och inspiration. Och naturligtvis tävling!

Enligt Invici-traditionen genomför vi alltid träffarna på ett ställe som är kopplat till någon av våra kunder. Denna gång föll valet på Hilton Slussen som ägs av Pandox, en kund som vi samarbetat med i både rekryteringar och konsulter.

Vilket otroligt hantverk det är med cocktails. Det är inte bara smaker som ska gifta sig, de ska också balanseras och dessutom ska själva processen göras både snabbt och snyggt. Många detaljer som vi kanske inte fick helt kläm på.

Vi lärde oss att mynta inte ska muddlas utan slås i handen, om det blir kristaller i sockerlagen så ”gör man om och rätt”, mer sött än surt och sist men inte minst – det sista som ska i drycken är alkoholen (ifall det går åt pipsvängen med smaker och balansering). Och kanske det viktigaste – provsmaka alltid.

Grattis till vinnarna i lag 4! Ni lyckades leverera i alla hörn, dvs både presentation, smak och speed.

Meny