Meny

Konsultchefer på Invici i Stockholm

NYA EKONOMIKONSULTER I MARS

| Kategori: Uppdrag, Konsult, Karriär, interim | Taggar: ,

Hos våra konsultchefer i Stockholm har det varit full fart i mars. Många förfrågningar på ekonomikonsulter där det är snabba puckar och tighta deadlines, kunden behöver omgående få in en speciell kompetens eller resurs.

Anledningarna till att ta in en ekonomkonsult är många. Kan exempelvis vara tillfälliga arbetsuppgifter, temporär hög arbetsbelastning, unika arbetsuppgifter där man behöver extern eller unik kompetens, implementation av nytt ekonomisystem, tidsbestämda projekt eller hantera en vakans fram till att rekryteringen faller på plats.

Under mars har vi upplevt ett större tryck än vanligt. Pernilla Häglund, konsultchef här på Invici, berättar: ”Vi är både glada och stolta att vi genom vårt nätverk har löst många tuffa förfrågningar. Vi har tillsatt roller som exempelvis ekonomichefer och Controllers i pluralis, redovisningsspecialist, it-ekonom, Business Controller, förändringsprojektledare, Financial Manager och redovisningschef.”

Katarina Rydell fortsätter: ”Stort till alla kunder för förtroendet. Och tack till alla konsulter i vårt nätverk som alltid är så professionella.”

Nu tar vi snart några dagar ledigt för att ladda inför april som vi hoppas blir en lika rolig månad!

 

TIPS – Är du nyfiken på hur det är att jobba som ekonomikonsult hos Invici?

Klicka här för att läsa om varför vår tidigare konsult, Anders Lundin, tycker att du ska jobba som konsult hos Invici.

Klicka här för att läsa om hur vår tidigare konsult, Eva Fahrman, tycker det är att jobba som konsult hos Invici.

 

Meny