Meny

Rekryteringskonsult

| Kategori: Uppdrag | Taggar:

Invici är företaget med fokus på kvalificerade ekonomitjänster. Vi är själva ekonomer och vi som jobbar här har lång erfarenhet av interimslösningar och rekrytering.

Nu söker vi dig som liksom vi vill vara med på hela resan till att bli den mest naturliga samarbetspartnern för företag som har behov av att anlita kvalificerade ekonomer.

Tjänsten är bred och med stora utvecklingsmöjligheter. Som rekryteringskonsult hos oss kommer du att jobba med alla delar i rekryteringsprocessen, såsom annonsering, kravprofilshantering, intervjuer, kandidatkontakter, administration och uppföljning. Vi jobbar med rekrytering både direkt till våra kunder och till vårt konsultnätverk. Rollen innebär mycket eget ansvar och du kommer att ha en viktig del i att bygga och förfina våra processer. I rollen ingår att ansvara för vårt nätverk av associerade konsulter. Du bör också ha ett intresse av att jobba direkt mot kund och kundbearbetning och ett visst kundansvar kan komma att ingå i tjänsten.

Vi ser gärna att du är civilekonom eller själv har erfarenhet av att ha jobbat som kvalificerad ekonom och med rekrytering.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Fritz på tel: 08-410 388 60
Välkommen med din ansökan på info@invici.se Märk din ansökan ”Ansökan Rekryteringskonsult”.

Meny