Meny

Anders Fritz, vd för Invici om att gasa eller bromsa

STÖRSTA MÖJLIGA TACK!

| Kategori: Nyheter, Ledarskap | Taggar:

Nu är det bara några dagar kvar innan det är dags för jul och nyårsledigt för mig.

Jag pratade precis med min amerikanska vän som bott länge i Sverige och hon konstaterade att jul och midsommar är nog de tillfällen då svenskar som mest håller på sina traditioner, även om det i år blir det lite annorlunda för många av oss. Just nu när jag sitter och skriver så kommer det fler meddelanden om hårdare restriktioner.

Hela det här året har varit annorlunda och upp- och nergång i konjunktur, marknad och humör har avlöst varandra. Jag tycker att vi ser en ljusning i viljan att anställa ny personal, ta hjälp av konsulter och att våga titta framåt.

Under ett besvärligt år är det många som jag vill passa på att tacka för det fantastiska slit som många har lagt ner under året.

Vi på Invici har många superduktiga konsulter som har varit på uppdrag hos våra kunder. De har fått möta nya typer av utmaningar och i vissa fall börja hos uppdragsgivare som de inte kunnat träffa på annat sätt än digitalt. En eloge till alla er som fortsatt att leverera stort värde till våra kunder och varit flexibla och anpassat er efter nya förutsättningar.

Tack också till kandidater i våra rekryteringsprocesser som fått vara med om nya sätt att träffa både oss och sina nya potentiella arbetsgivare. Även här har vi många som visat en stor flexibilitet och anpassningsförmåga.

Tack alla gamla och nya kunder som vi har kunnat utbyta idéer och tankar med. Vi ser fram emot att fortsätta jobba med er!

En sån här dag och ett sånt här år är jag också extremt glad att våra ägare är av den långsiktiga sorten. Stöttande, uppoffrande och finns alltid där för att diskutera även svårare beslut som det oundvikligen blir när hela konjunkturen viker på grund av en situation som ingen kunnat förutse.

Och sist men inte minst – vilket jäkla gäng duktiga medarbetare jag har. Ni har slitit hårt och anpassat er för att kunna fortsätta göra det som ni tycker om mest av allt – att hjälpa alla våra kontakter till de bästa lösningarna. Fan vad bra ni är!

Nu ser jag fram emot ett år som kommer att vandra åt rätt håll även om vi just nu får fler och fler restriktioner. Men, de kommer att gå över och snart kommer vi att kunna mötas på alla de sätt vi vill igen.

God jul och gott nytt år allihop!

Anders Fritz, VD

📧 anders.fritz@invici.se
📞 0768-72 10 24

Meny