Meny

Invici_utmärkelsen_Superföretag_2017

Superföretag 2017

| Kategori: Nyheter | Taggar:

Veckans Affärer och Bisnode har utsett Invici till ett Superföretag 2017. Prisceremonin hölls nyligen under en lunch på Operakällaren och Invici var på plats för att ta emot sitt diplom och träffa andra Superföretag.

– Vi på Invici är väldigt stolta över att få utmärkelsen Superföretag 2017. Det här ger oss energi till att jobba ännu hårdare, säger Anders Fritz VD på Invici.

Ett antal högt ställda kriterier måste uppfyllas för att bli ett Superföretag. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på listan.

– Vi vill hylla Sveriges hjältar, de som bygger Sverige med jobb och långsiktig värdeökning i näringslivet, säger Pia Törnqvist på Bisnode. Att kunna se och lyfta fram trender och statistik hjälper både enskilda företag men också samhällsutvecklarna att tydligare styra och se resultat av sina satsningar.

Om Superföretagen 2017

För trettonde året i rad nominerar affärsinformationsföretaget Bisnode Sverige tillsammans med tidningen Veckans Affärer årets Superföretag. Bisnode har identifierat och rankat företagen utifrån deras ekonomiska prestationer. Modellen tar hänsyn till och väger samman bolagens tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering under de senaste fyra åren.

För att nå status som Superföretag räcker det inte att bara vara bra i en gren, företaget måste behärska mångkampens alla inslag. Karakteristiskt för Superföretagen är att de har en långsiktig försäljningstillväxt och uthållig lönsamhet, är strategiskt skickliga med finansieringen och samtidigt effektiva i hushållningen av resurserna.

Läs mer på Veckans Affärer

Meny