Meny

Invici är Superföretag 2018

INVICI ÄR SUPERFÖRETAG. IGEN!

| Kategori: Nyheter | Taggar: ,

Knappt en promille av alla Sveriges företag kvalar in som Superföretag. Och Invici är med på listan!

För att komma med i rankingen och kvala in som ett av Bisnode och Veckans Affärers Superföretag krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital.

Invici är Superföretag för andra året i rad. En viktig utmärkelse för oss, den bekräftar att vi jobbar rätt och långsiktigt och ger dessutom ny energi i verksamheten, säger Anders Fritz, VD för Invici.

Vi startade Invici 2011 med en övertygelse att rekrytering och konsulttillsättning av kvalificerade ekonomer kräver egen erfarenhet inom ekonomi i kombination med erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Efter en tuff uppstartsperiod har vår tes bevisat sig. Att få utmärkelsen från Veckans Affärer och Bisnode är ett fint kvitto på att vi då, för 7 år sedan, tänkte rätt.

Dessutom är det bara en knapp promille av Sveriges företag som kan titulera sig Superföretag vilket gör att vi känner oss unika och det i sig är en härlig känsla.

 

OM SUPERFÖRETAGEN 2018

Affärsinformationsbolaget Bisnode gör tillsammans med tidningen Veckans Affärer listan över årets Superföretag.

Listan över Superföretagen skiljer sig från många andra, liknande listor. Det finns ingen jury eller krav på anmälan, sammanställningen bygger på bokslutsinformation från alla svenska aktiebolag som omsatte mer än 10 miljoner förra året. Information som noggrant viktas och analyseras för att kunna bli jämförbar.

För att komma med på listan krävs det att företagen fyra år i rad, lever upp till högt ställda krav på:

  • Tillväxt
  • Vinst
  • Avkastning
  • Effektivitet
  • Kapitalstruktur
  • Finansiering

Den första Superföretagslistan gjordes för 14 år sedan och kraven är stenhårda, bara drygt en promille av alla bolag hamnar på listan.

Klicka här för att läsa mer om Veckans Affärer och Superföretagen 2018.

Klicka här för att läsa mer om Bisnodes analys av Superföretagen 2018.

Meny