Meny

Jeanette, ny kollega på Invici i Malmö

TVÅ BLIR TRE – VARMT VÄLKOMMEN JEANETTE!

| Kategori: Nyheter | Taggar:

Invici och Malmö-kontoret har i dagarna fått fantastisk förstärkning med en ny kollega, Jeanette Wahrenberg. Som traditionen bjuder så passar vi på att ställa fyra snabba frågor till Jeanette.

Vad är det som gör att du väljer att jobba på Invici?

Mitt intryck av Invici är att kvalitet, långsiktighet samt att jobba som ett lag är av stor vikt. Och det stämmer helt in på hur jag vill arbeta. Upplever att det är ett härligt och välkomnande gäng på Invici med stor samlad kompetens inom området!

Du har precis som många andra på Invici erfarenhet från branschen och kompetensområdet ekonomi, vilka fördelar tänker du att den kombinationen ger?

Att vara ekonom i grunden och ha många års erfarenhet från att jobba i ekonomiroller och chefsbefattningar ser jag som en stor fördel i dialogen med såväl kund som kandidat och konsult. Det blir lättare för mig att förstå och sätta mig in i kunden, kandidaten och konsultens behov och situation och när det behövs även utmana. Och till sist göra den ”perfekta matchningen”.

Vad gillar du mest med att jobba med rekryteringar och interimslösningar?

Alla spännande möten med kund, kandidat och konsult. Det är utvecklande att få vara med och följa både organisationer och personer, ena gången är en person kandidat och nästa gång kund. Det är också kul att få inblick i så många olika verksamheter. Möten blir ofta till intressanta diskussioner och extra roligt är det när man fungera som rådgivare eller coach i processen.

Beskriv dig själv med fem ord?

Nyfiken, pålitlig, engagerad, lagspelare och stor vän av ordning och reda.

 

Just nu har vi onboarding med Jeanette, innebär att vi gör vårt bästa för att introducera Invici och allting som är kopplat till oss. Vill du hjälpa till och med ett utifrån perspektiv ge henne den allra bästa förutsättningen? Hör av dig direkt till:

Jeanette Wahrenberg (klicka för att connecta på LinkedIn)

jeanette.wahrenberg@invici.se

070-776 50 91

Meny