Meny

FREDAG 24 MARS, KLOCKAN 8.30-9.30

Tidigare kommunicerad föreläsare, Christina Rickardsson, är tyvärr sjukskriven och kan således inte genomföra föreläsningen. Ersättare är Fredrik Jacobson – läs mer om Fredrik, temat och innehållet nedan.

Välkommen till en digital föreläsning med retorikexperten Fredrik Jacobson. Han delar med sig av tips, tekniker och konkreta verktyg som skapar engagemang och gör att dina lyssnare tar till sig ditt budskap.

Fredrik Jacobson är en av Sveriges främsta experter på retorik och en av sex unika coacher i världen i ”110 steps of excellence” som är världens största graderingssystem för presentatörer.

Under föreläsningen ger Fredrik snabba, enkla och konkreta tips på hur du kan bygga presentationer och tal som är av högsta kvalité och ger dig hemligheten bakom den uppmärksammade presentationen Steve Jobs gjorde 2007.

Med en kombination av hjärnans grunder och den klassiska retoriken ser Fredrik till att du får nya och spännande infallsvinklar på allt som har med presentationer och tal att göra.

Föreläsningen i korthet:

  • Hur du skapar företagspresentationer i världsklass som alla minns och pratar om efteråt?
  • Hemligheten bakom Steve Jobs presentation
  • Vad triggar oss att ta in ett budskap
  • Den viktigaste ingrediensen i alla presentationer

Föreläsningen livestreamas och du deltar digitalt och utan kostnad. Under sändningen har du tillgång till en live-chatt där du kan ställa din fråga till föreläsaren. Efter sändningen får du länk till en inspelad version.

Anmäl dig enkelt genom att fylla i din e-post:


Meny