Meny

Glöggmingel hos Invici

INVICI KONSULTFRUKOST BLIR I DECEMBER GLÖGGMINGEL

| Kategori: Nyheter, Konsult | Taggar:

OBS! Glöggminglet är inställt!

Med hänsyn till de nya restriktioner som kom så sent som igår så har vi valt att ställa in nästa veckas glöggmingel.

Det känns såklart jättetråkigt att vi inte kan ses och ge varandra värme och energi.

Kanske hade du tänkt ta tillfället i akt att uppdatera dig kring vilka uppdrag vi jobbar med just nu eller uppdatera oss kring vad du vill som nästa steg.

Eller kanske är du inte med i nätverket sedan tidigare och tänkte passa på att kolla in vilka Invici är och hur våra vägar kan mötas.

Om så är fallet – hör av dig!

Tack för i år och förhoppningsvis ses vi mer under 2022.

Varma god jul-hälsningar från oss alla på Invici 💚

Ps. Den must och lussebulle som vi skulle ha bjudit på skänker vi i stället till Stadsmissionen – vi kände starkt att vi ville göra något när vi inte fick vara med er.

 

 

 

Invici konsultfrukost är ett välbesökt arrangemang som går av stapeln ungefär fyra gånger per år hos Invici i Stockholm. Nu känns det rätt att återuppta traditionen som vi saknat och längtat efter! Men vi börjar med en 180 graders och istället för frukost och energi på väg till jobbet så bjuder vi in till glögg och förhoppningsvis samma energi på väg hem från jobbet.

Så oavsett om du i mitten av december undrar hur du ska få ihop allting innan jul eller om du är ute på stan och gör julshopping så kan en lugn, energigivande och värmande glöggstund göra skillnad.

Onsdag 15 december är du som är ekonomikonsult välkommen upp till oss på Invici. Vi finns på Kungsgatan 44, 3 trappor (eller hiss:)). Glöggen håller vi varm och tillbehören står framdukade mellan KL 16.00-18.30.

Gör din anmälan så att vi vet ungefär hur många lussebullar vi ska baka. Och vill du ta med en kollega så går det mycket bra.

Klicka här för att göra din anmälan.

Ser fram emot att ses!

Meny